tiistai 22. lokakuuta 2013

Bling blingiä pimeneviin päiviin

Becksöndergaardilta saapui uusia ihanuuksia parahiksi pimeneviä päiviä piristämään. Syys-talvikauden huivit enteilevät jo selvästi tulevaa juhlakautta. Mukana on myös kivoja ideoita joululahjoiksi. Väreissä on paljon mustaa, suklaanruskeaa ja kauniita nudesävyjä. Kuoseista löytyy myös metallinhohtoa ja glitteriä.




Uutena tuotteena valikoimiimme saapuivat suloiset Granny Awards -pussukat. Ihanat mummunpussukat hurmaavat kauneudellaan ja hyväntuulisuudellaan. Näissä on vaan jotain todella sympaattista. Granny -pussukkaan voi yhdistää saman sävyisen sydänavainnauhan. Molemmat tuotteet valmistetaan superpehmeästä ankeriaannahasta.



Metallinhohtoisten huivien kaveriksi sopivat hyvin Mifukon romumetallista valmistetetut korut. Minun suosikikseni nousi G-Christmas Night huivi slate grey värisenä. Sen kanssa voisin hyvin yhdistää Mifukon Kuruka-kaulakorun, Bamba-rannekorun sekä Wewe-sormuksen.



Huivi-, pussukka- ja koru-uutuuksia pääset katsomaan täältä: Cilla's ihanuuksia. Mikä on sinun suosikkisi? Joko sinullakin alkaa häämöttää tuleva juhlakausi mielessäsi? Loistavaa maanantai-iltaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti