tiistai 3. kesäkuuta 2014

Carolinan pop up taideshop

Muistatteko kun kerron teille Carolina Grunéristä, jonka töitä oli esillä Surf Cafe & Gallerian taidebrunssilla? Kerroin postauksessa myös tulevasta yhteistyöstämme. Innostuksesta pihisten kerron teille, että Carolinan töitä on tuotu kesäksi Cilla's putiikille Viipurinkadulle.


Kävimme eilen ripustamassa teokset esille ja ette usko miten hienolta siellä nyt näyttää! Työt tuovat todella paljon väriä, iloa ja hyvää mieltä tulleessaan. Ovat muuten myös ihan taiteilijan itsensä näköisiä, kuten arvata saattaa. Carolina on iloinen, kaunis ja säteilevä persoona ja ole todella iloinen, että saan tehdä yhteistyötä hänen kanssaan. Huomaan, että yhteen kappaleeseen osui aika monesti sana iloinen. No tulkaa itse katsomaan, niin ymmärrätte miksi.



Carolinan teokset sopivat mainiosti kodin ilmeen ilostuttajaksi. Ne ovat myös todella hyviä lahjaideoita ja pienen kokonsa vuoksi helppoja antaa. Pienille sisustuksen piristäjille löytyy varmasti paikka joka kodista. Carolina tekee myös suurempia töitä ja tilaustöitä taitaa olla parhaillaan työn alla useampiakin. Tervetuloa ihastelemaan töitä putiikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti