lauantai 14. toukokuuta 2016

Cilla's Nomen Nescio

Cilla's Hietsunkulman kaupalle saapui hiljattain uusi tuotemerkki Nomen Nescio. Kotimainen vaatemallisto on ajattoman minimalistinen ja sopii hienosti Cilla's maailmaan. Unisex-mallisto ei kulje muotimaailman nopeissa kausisykleissä, vaan sen sydän muodostuu ihanan kompaktista perusmallistosta, jota täydennetään pienellä määrällä kausipäivityksiä.




Nomen Nescio tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja tarkasti valituilla valmistajilla Virossa. Materiaaleina käytetään vain korkealaatuisia eurooppalaisten tuottajien materiaaleja. Valikoimisamme on mm. pitkä neuletakki, joka on valmistettu pesuvillasta (100% virgin wool), ihanat slim trousers -housut ja popliinipuuvillasta valmistettu kaunis halkiollinen paitapusero. Käy kurkkaamassa koko valikoima täältä: Cilla's Nomen Nescio.



Huomenna Cilla'sissa vietetään shoppailusunnuntaita ja Lönnrotinkadun kauppa on avoinna klo 12. - 16.00. Nannasan mallistoon on tullut myös paljon uutuuksia ja Nanna itse on paikalla esittelemässä ihanuuksia. Lämpimästi tervetuloa sovittelemaan!.

1 kommentti: